Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


Preparant el II Aniversari del Club


Aquest mes, celebrem el segon aniversari del nostre Club. L'excursió preparada és la pujada a una de les muntanyes més emblemàtiques d'aquestes dates: El Canigó. Podeu veure la ressenya, i en l'enunciat "Curiositats" dintre de l'apartat "Diari", també hi ha informació de la tradició d'aquesta muntanya. 

Donat que hi ha gent que no podrà anar a aquest esdeveniment, s'ha pensat en poder participar des d'una altra vessant. 

Per aquest motiu, hem pensat en preparar uns farcells de llenya i recollir una mica de sorra de les nostres platges i que els companys que faran l'ascenció, ho portin, així, quan s'encengui la llenya que els clubs excursionistes depositen prèviament, i que després es reparteix a tota Catalunya, hi haurà també una part del Club Excursionista Salouenc que encendrà la il·lusió i l'encant de la nit màgica de Sant Joan. 

Així doncs, si us fa goig participar d'aquest esdeveniment, ens trobarem aquest dissabte dia 5 de juny a les 8:30 del vespre davant del IES Jaume 1er per anar plegats al Cap Salou a preparar la llenya. Ei! els que vingueu, intenteu portar alguna eina per poder tallar la llenya!!
NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »