Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


Properes Actuacions

La comissió social ha començat la temporada amb moltes ganes i il·lusió. Estem preparant diferent activitats que us les farem saber a mida que les tinguem coordinades. 

 En primer lloc, dir-vos que encetem una roda d'entrevistes als socis amb la intenció de poder coneixer-nos una mica més. Aquestes entrevistes les anirem penjant a la pàgina web del club de manera periódica a l'apartat Personatges a la pestanya de Diari. Si algú no vol ser entrevistat que no es preocupi, ja que volem que sigui un acte cordial i desenfadat i no hi ha cap obligació de fer-ho.

 També fer-vos saber, que La Castanyada, la proposem pel 6 de novembre, ja que per problemes d'agenda no la podem fer el 31 d'octubre que és quan toca. Ja us direm on es farà i passarem "la ressenya". 

 Per altra banda, estem començant a preparar el sopar de Nadal del club, hem començat aviadet perque volem que surti tot molt bé i que ho passem genial. Apunteu-vos el dia 3 de desembre a l'agenda i comenceu a escalfar motors... 

 Bé, tot això només és un aperitiu perquè se us faci la boca aigua...ja us anirem informant detalladament ( o no!) dels esdeveniments que estem preparant. Mentre tant, intercanviem somriures.
NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »