Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


8a Excursió de Festa Major 2015

Sortida 25 d'octubre del 2015


Organitza: Club excursionista salouenc juntament amb l'ajuntament de Salou.
C/ Advocat Gallego, 2 Centre Cívic, 3a Planta 43840 - SALOU
Tel. 681 188 171

Títol: 8ª Excursió de Festa Major 2015

Un alè de brisa marina ens embolcalla quan enfilem el camí de ronda, d’uns 300 metres, que envolta el far de Salou. El recorregut permet al caminant pràcticament tocar l’aigua i gaudir d’un entorn natural de gran bellesa, a recer de la costa abrupta, allunyat del brogit de la capital de la Costa Daurada.
Inaugurat l'abril de 1858, disposa d'una torre central de color vermell que encara avui, dia rere dia, il·lumina el Golf de Sant Jordi de la Costa Daurada. Annex s'hi troba un altre edifici que havia estat ocupat per l'enginyer i el torrer. La restauració de l'indret s'ha dut a terme d'una manera molt respectuosa amb l'entorn natural. Així, s'hi poden veure plantes autòctones com l'esparreguera, el pi blanc, el lliri de mar, l'atzavara o l'albellatge, entre d'altres. Alhora, tres miradors distribuïts al llarg del recorregut permeten aturar-se i gaudir de la Costa Daurada amb tot el seu esplendor. Un dels més singulars és el mirador sud, des del qual es divisen les muntanyes de Prades. En aquest punt podeu aturar-vos per gaudir amb la vintena d'aus marines que sovintegen aquest indret.

Des d'aquest indret, farem cap pel camí de Ronda que bordeja la nostra costa fins arribar a l'espigó del moll, on ens trobarem amb els caminadors i els ciclistes que arribarem al mateix punt i acompanyats d'una Batucada Popular, enfilarem pel carrer Barcelona fins arribar a la Plaça de la Pau on hi haurà refrescs i sortejos per a tots els participants.

Dificultat: Fàcil
  Km: 5
Desnivell acumulat: 0
Hores de camí sense comptar aturades: 2,30 h
Mig dia

Dificultat tècnica: Fàcil
Un passeig       (menys de 8 Km)
Caminada urbana, asfalt i paviments

Dia, hora i lloc de sortida:
25 d'octubre a les 8:00 h en la Plaça de la Pau entrega de dorsals, a les 8:30 h sortida cap al Far

Aproximació al far: amb el trenet turístic del Patronat de Salou

PREU: Gratuït i obert a tot el públic.






NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »