Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


1r Campionat de Catalunya de Marxa Aquàtica




El passat diumenge, 4 d’octubre, la Platja del Regueral de Cambrils va acollir el I Campionat de Catalunya de marxa aquàtica, organitzat per la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i el Centre Excursionista de Cambrils (C.E. Cambrils), amb el suport de l’Àrea d’esports de l’Ajuntament de Cambrils.

Es tractava de la primera i única prova competitiva del I Circuit català de Marxa aquàtica, que va arrencar el 30 d’agost a Salou amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta nova disciplina esportiva, a més a més de fomentar els valors de superació personal, germanor i solidaritat entre els participants.

Després de la jornada de diumenge, l’organització dóna per superades les expectatives del Circuit, tant per la participació i l’interès dels socis i simpatitzants de les entitats implicades, administracions i mitjans, com pel clima immillorable de companyerisme i motivació de la gran família de marxadors i marxadores que ha nascut arran d’aquesta experiència.

El I Campionat de marxa aquàtica “Ciutat de Cambrils” va aplegar 37 especialistes de 12 entitats esportives, que van competir en les categories de binomi a mà nua en 800 i 200 m i individual en 50 m rem, la que podríem denominar “prova reina” del campionat, per la seva exigència física i tècnica. 

Els 50 m individuals i amb rem van ser, sens dubte, la prova més trepidant, en què la igualtat de forces feia difícil preveure qui s'emportaria el títol i on l’esprint final a la sortida de l’aigua va determinar els guanyadors. Finalment, els següents campions i campiones es penjaven els llorers de la victòria:

Categoria femenina
Medalla d’or - Cristina Navarro (C.E. Arítjol)
Medalla de plata - Elena Vilalta (C.E. Arítjol)
Medalla de bronze - Anna Montaner (C.E. Arítjol)

Categoria masculina
Medalla d’or - David Martí (C.E. Salouenc)
Medalla de plata- Sergi Cebrián (C.E. Arítjol) 
Medalla de bronze - Josep Mª Silvestre (C.E. La Xiruca foradada)

A tots els guanyadors, la nostra enhorabona!!


NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »