Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


Torna la Marxa Aquàtica


El proper dijous 20 de maig, obrirem la temporada amb un primer entrenament, a les 17:30 h a la Platja de Ponent al costat de la Base Nàutica.

Enguany la Regidoria d’Esports ens posarà al nostre servei per a aquesta activitat l’ús de la Base Nàutica per tal de poder-nos canviar de roba i guardar sota clau les nostres pertinences.

El Club exigirà a qui vulgui practicar amb nosaltres aquest esport ser soci i estar federat. Volem donar l'oportunitat de dues jornades de prova a qui encara no sigui soci i no tingui clar si li compensen els 28€ de quota anual (15€ majors de 65 anys l’1 de Gener) i els 50,60€ de la llicència federativa. Però mentre no canviïn les normatives de la Generalitat, de moment no podem donar aquesta possibilitat perquè només es poden fer activitats amb més de 6 participants si TOTS estan federats. Quan es tregui aquesta limitació ja avisarem i es podrà incorporar qui vulgui provar-ho.

Recordeu que es practica la marxa aquàtica amb calçat.

Qui es vulgui apuntar pel dia 20 que m’ho informi prèviament al 608178816 (Miquel Boix), de moment l'afegirem al grup de whapp per tal d'estar informat de les sortides que farem d'aquesta activitat.

Salut, natura, esport i país per a tots

NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »