Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


XIV Aniversari del Club excursionista salouenc!





Diumenge 12 de juny celebrem el nostre 14è aniversari, així que el volem celebrar amb tu i estem preparant-ho tot per tal que sigui un gran dia.

Tenim previst anar a l'Albiol, al nou refugi a dinar. Primer farem una caminada per fer gana i després podrem gaudir de l'hospitalitat del Carlos i el David que ens deixaran gaudir d'un espai per estar tots plegats, compartint una mica de xirimoia.

Per dinar podem emportar-nos un entrepà de casa o bé demanar un menú al refugi. El club portarà pastís d'aniversari i cava per brindar. 

Menú del refugi: Entrants a compartir i un segon a escollir entre costelles bbq, botifarra o hamburguesa vegetariana. Preu 20€
També podem demanar la beguda i els cafès allà!

Sortida:Arribem a l'Albiol i aparquem al refugi Josep Golorons.
Enfilarem cap al poble i per l'esquerra de l'església de Sant Miquel començarem a caminar cap a la Serra del Pou, primer hi ha un tram de pista asfaltada, però de seguida girarem a la dreta amunt, per fer el granet de la Serra del Pou.
No triguem a arribar a un mirador natural sobre lloses de pedra que ens permet unes magnífiques vistes sobre el poble que hem deixat endarrere i sobre el Camp i la mar ...

Seguim el camí. Hi veiem força boix i molt de pi roig. Sempre tirem pel dret i agafem la pista que ens permet arribar dalt del camí de la Serra del Pou. Girem a la dreta. Al principi sembla una pista sense gràcia, però de seguida es converteix en un corriol ombrívol i molt agradable. Davant nostre tenim ja Mont-ral i a l'esquerra el Serret dels Avencs i els Motllats. Trobem molts grèvols i teixos.
Nosaltres seguim recte fins que, s'indica que a la dreta es fa cap el Grau del Malpàs. El nom promet, cal anar amb bon calçat. El seguim. Per zona ombrívola el corriol ens permet arribar a dalt del Grau, on hi trobem uns gran pedrots. Baixant una mica, uns 100 metres, a la dreta sobresurt una gran roca blanca. Hi pugem i tenim unes boníssimes vistes de Mont-ral i de les Fonts del Glorieta (encara que no es veu l'aigua, però sí que s'escolta la gent que les visita).
Baixem pel Grau. Zona molt ombrívola, un alzinar molt espès. Trobem un pal indicador de la vall del Glorieta.
A l'esquerra les restes del pal indicador del corriol que porta fins a les restes de l'ermita de Les Virtuts. Endavant! Ja diuen, ja, que les virtuts costen d'assolir. 15 minuts per un corriol a estones de mala petja hi arribem a l'objectiu de l'itinerari, Les Virtuts.
Continuem. La tornada la trobem menys entretinguda que l'anada...
Just abans de passar pel costat de les runes del Mas de Vidal, tenim una bonica vista del castell i de l'església de l'Albiol que ens queda a l'esquerra.
Quan arribem a la desviació que ens duria cap al Grau de l'Estelada, el camí fa un gir de 90 graus i ja ens mena cap al poble. Només cal anar amb compte que passat el Mas del Curt, descobrim una bifurcació i encara que ens agradaria agafar el camí de l'esquerra que fa baixada, de fet cal agafar el de la dreta que puja per pista asfaltada. Tranquils, de seguida som a l'Albiol.

El guia pot modificar la sortida si ho considera oportú.

Dia, hora i lloc de sortida.
12 juny 2022 a les 08:30 h davant IES Jaume I de Salou

Mitjà de transportCotxes particulars
Despeses de viatge: 5€ a abonar directament al conductor del vehicle.
Distància en cotxe  Salou - L'Albiol 31 km

Recordeu que, per caminar heu de tenir la llicència, ha d'avisar-ho per tal de fer la llicència temporal abans de divendres 10

Preu:
Socis: Activitat gratuïta.
Socis CEC Cambrils: Gratuïta
Socis Club Nàutic: 2 €
No socis: 5 € Ingressar import a BBVA. nº de compte ES86 0182 4206 0702 0171 7257
Indiqueu “Albiol” i el vostre “nom”


Cal portar:

Calçat  i roba adequats, 
esmorzar i aigua suficient.
Aconsellable: Bastons -que poden ser útils a la baixada-, protecció solar, gorra, ulleres i xiulet.

Organitza: Club Excursionista Salouenc 
Guia: Benet Presas 636 46 46 54



► M'APUNTO

NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »