Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


Reserva Natural de Sebes



Espai fluvial situat a la vora de l’Ebre al seu pas per Flix. L’origen d’aquesta zona d’aiguamolls ja es feia referència en textos del segle XV, i majoritàriament estava ocupada per zones de conreu fins que l’abandonament dels usos va permetre en certa forma la recuperació del que li era propi al riu. La preservació dels aiguamolls és un dels elements identitaris de la zona.

Aquests espais l’any 1992 van passar a formar part del Pla d’Espais d’Interès Natural (PEIN) per part de la Generalitat de Catalunya, a causa del bon estat de conservació de la flora i la fauna de la ribera del riu i l'ésser un ecosistema en regressió al nostre país. Més tard, l’any 1995, es van ampliar els seus límits i van ser declarats Reserva de Fauna Salvatge denominats com a Riberes de l’Ebre a Flix, i posteriorment van ser inclosos a la Xarxa Natura 2000.


En el recorregut, guiats per un especialista de la zona, veurem entre altres meravelles la cria de cigonyes blanques. Estem segurs que aquesta sortida no us deixarà indiferents!

Al acabar, qui vulgui es podrà quedar a dinar  a l'alberg de Flix. Aquesta opció s'ha de comunicar en fer la inscripció per tal de fer la reserva amb temps.


Dificultat física: Molt fàcil
Distancia: 5 km
Desnivell positiu acumulat: Pràcticament nul
Durada: 3,5 h. 

Dificultat tècnica: Baixa

Dia, hora i lloc de sortida: 30 d'abril a les 8,00h davant del IES Jaume I

Mitjà de transport: Cotxes particulars. Despeses de viatge:  5€ a donar directament al conductor. Si s'apunta molta gent, tenim la possibilitat de llogar un bus.

Preu:
Socis: 3 €
Socis Club Nàutic: 5€
No socis: 8 
Ho donarem en mà a la sortida de l'excursió

DATA MÀXIMA DE INSCRIPCIÓ: 24 D'ABRIL

Recordeu, si voleu venir a caminar amb nosaltres i no teniu llicència federativa haureu de portar emplenat el full de  pròpia responsabilitat i lliurar-lo al responsable de l'excursió. Si no és així, no podreu sortir amb el Club Excursionista Salouenc.

Cal portar:
·         Aigua
·         Esmorzar 
·         Calçat i roba adequats
·         Aconsellable bastons, protecció solar,  gorra i xiulet.


Organitza: Club Excursionista Salouenc.  Tel: 681 188 171



Imparteix: Guia especial de la Reserva Natural de Sebes


► M'APUNTO
NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »