Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


1a Trobada de Marxa Aquàtica de Salou





El proper diumenge, 30 d'Agost, es farà una Trobada de Marxa Aquàtica amb la col·laboració de la FEEC, (Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya), i el CES,( Club Excursionista Salouenc.)

Us convidem a entrar a la web de la FEEC on hi trobareu les informacions sobre aquesta activitat i la pestanya "INSCRIPCIONS" per a poder inscriure-us i participar-hi.

De les Activitats que la FEEC-Marxa Aquàtica organitza en els propers mesos a la costa catalana, hi ha 4 de competició (Cambrils, Castelldefels, Creixell i Roses) i la primera a Salou de demostració i trobada , sense competició.

L'activitat serà gratuïta pels socis del CES federats i als no federats se'ls cobrarà la llicència temporal de 4.5 €. Els vostres coneguts que es vulguin apuntar sense ser socis del CES hauran d'abonar 11 €, que inclouen la llicència temporal.

Adreceu-vos a la web feec@fecc.cat, cliqueu "Inscripcions" i 1a Trobada de marxa Aquàtica de  Salou i carregueu les dades que se us demanaran. Un cop carregades, passareu a una pàgina on amb les dades de la vostra tarjeta bancària podreu pagar la inscripció.


NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »