Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


Salou escriu un nou capítol de la Copa Catalana de Marxa Aquàtica




Aquest cap de setmana la platja de Ponent de Salou (Tarragonès) ha escrit el tercer capítol de la primera Copa Catalana de Marxa Aquàtica. Ha estat un episodi molt emocionant de començament a final i amb un clar dominador en totes les modalitats de la categoria masculina, Josep Maria Silvestre, el qual ha guanyat les tres proves de la jornada. Paralelament a la competició, organitzada pel Club Excursionista Salouenc, també s’ha celebrat la 3a trobada de Marxa Aquàtica de Salou.

Després d’aquesta prova només quedarà la 3a AquaCEC, que el 18 de setembre decidirà els guanyadors i guanyadores de la Copa en les diferents modalitats: els 800 m binomi (masculí, femení i mixta), 50 m individual amb pala (masculí i femení) i els 200 m individual amb ma nua (masculí i femení).

Classificacions de la tercera prova de la Copa Catalana de Marxa Aquàtica
Com ja és habitual, la primera modalitat ha estat la dels 800 m binomi que s’ha celebrat en les categories femenina, masculina i mixta. En la categoria femenina, les germanes Anna i Berta Montaner (CE Arítjol) han estat les primeres a creuar la meta, seguides de Carola Stöter i Leonor Hernández (CE Salouenc). En la masculina, l’equip format per Josep Maria Silvestre i Sergi Cebrián (CE Arítjol) ha estat el primer, seguit del binomi format per Miquel Sánchez i Oriol Ferre (CE Arítjol), i completant el podi amb el duo format per Joan Parrón i Alejandro Martín. Pel que fa a la categoria mixta, Alícia Domingo i Miquel Àngel Bové (CE Arítjol) han estat els guanyadors; en segona posició, Inès Fort i Esteve Raventós (CE Arítjol); i en tercera Ángel Martínez i Eva Lobato (CE Alliberadrenalina).

Tot seguit, ha estat el torn de la prova de 50 m en la qual els participants han hagut de fer servir una pala a mode d’impuls per a la progressió dins de l’aigua. Aquesta modalitat només s’ha celebrat en les categories femenina i masculina. La competició ha estat molt ajustada per a ambdúes categories i uns pocs segons han estat els que han decidit els guanyadors. La femenina més ràpida ha estat Alícia Domingo (CE Arítjol), seguida de Berta Montaner (CE Arítjol) i d’Adri Stoppa (CE Arítjol). En la categoria masculina, el primer a arribar a la meta ha tornat a ser Josep Maria Silvestre; menys d’un segòn després l’ha acompanyat David Martí (CE Salouenc) i dos segons després Sergi Cebrián.

Finalment, l’última competició ha estat la modalitat de 200 m que s’ha celebrat de manera individual i a mà nua en les categories masculina i femenina. En la categoria femenina Alícia Domingo ha tornat a triomfar i s’ha emportat la medalla d’or i el doblet; la de plata ha estat per a Inès Fort i la de bronze per a Berta Montaner, que ha demostrat ser una clara dominadora de la prova de Salou pujant al podi de les tres modalitats. En la masculina, Josep Maria Silvestre ha demostrat no tenir rival i ha pujat per tercer cop en la jornada al primer calaix del podi. El segon calaix l’ha ocupat Oriol Ferre i el tercer l’ha trepitjat Miquel Sánchez.

Font: La FFEC
NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »