Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


Crònica de Albiol-Albiol


L'Albiol va ser el lloc escollit pel nostre estimat "Grup de lo Social" per gaudir del diumenge 19 d'abril a un entorn privilegiat. 

 Una mica més tard que de costum, i ben desperts, vam sortir en cotxe de Salou cap a la Plana, circumval·lant Reus i direcció Montblanc, per arribar, seguint una carretera sinuosa que, a mesura que anàvem pujant, ens convidava a gaudir d'unes magnífiques vistes i que - mentre les anàvem contemplant - arribem, gairebé sense adonar-nos, a un poble menut i artístic on es respirava un cert aire que donava pau i tranquil·litat: l'Albiol. 

 L'Albiol és un municipi situat a uns 850m d'altitud, proper a Les Masies Catalanes i a 30km de la mar, amb un clima mediterrani que és més aviat sec i calorós. Iniciem aquí la nostra ruta amb una suau ascensió cap al mirador del Grauet des d'on podem gaudir d'unes vistes excepcionals del poble, del seu castell romànic ple d'història i de tot el Baix Camp. Una parada en aquest mirador per sentir el goig de la bellesa i el silenci. 

Continuem pujant i pujant fins a l'esplanada prèvia a les antenes de la Mussara, el nostre pensament en aquest punt estava ja enfocat a la protesta dels nostres estómacs que reclamaven l'esmorzar. Caminant sempre per zona boscosa, envoltats d'alzines i boixos que ens proporcionaven una zona ombrívola i acollidora, comencem a baixar pel GR 172, una baixada una mica pronunciada que, amb calma i fent amigues a les pedres que esquivàvem al pas, aconseguim arribar a la Font del Roure i des d'allà a una assolellada esplanada on vam donar bon compte del tan reclamat esmorzar. 

Baixant i baixant, ja de forma més planera, arribem fins a la Font Major on, des de posa't aquí i estigues quiet, vam fer la nostra foto de grup. 

Seguidament, i per un camí més obert i fàcil, iniciem el retorn als cotxes, amb els pulmons plens d'aire net i les piles carregades per almenys una setmana. 

 Moltes gràcies "de lo Social" per aquesta oportunitat! 

 Esther Cruz
NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »