Per qualsevol consulta podeu trucar al telèfon: 608 17 88 16
Telèfons d’assistència per a totes les modalitats FEEC
des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24 hores, 365 dies l’any).


1r Campionat de Aqua Beach Trail / 2a Trobada de Marxa Aquàtica



Tenim el plaer de comunicar-te que el proper 9 d'octubre celebrem a Salou el 1r Campionat d'Aqua Beach Trail i la 2a Trobada de Marxa Aquàtica de Salou.

Aquest esdeveniment, es farà, com hem dit, 9 d'octubre del 2021 de 09:30h a 11:30h a la Platja de Llevant, zona d'esports, amb la sortida de la primera cursa (7 km) a les 9:30 i la segona (3,3 km) a les 9:45 h. Els participants han d'haver arribat a les 9 h al punt de recepció i control d'inscrits. La pràctica de Marxa Aquàtica de la 2a Trobada començarà a les 10 h.

Consultar dossier tècnic de les Inscripcions. Per a inscriure's s'ha d'accedir a la web de la FEEC i emplenar el formulari corresponent a www.inscripcions.feec.cat , tant per participar en el Campionat com per a practicar la Marxa aquàtica ZEN en la 2a Trobada a la mateixa Platja de Llevant. Important de portar emplenat i signat el formulari d'autoresponsabilitat per la COVID19 que trobareu a les informacions tècniques.

Preu - Socis entitat (CES) Federats (CES): 0 € - Socis entitat (CES) No federats (CES): 5 € - No Soci entitat Federat: 10 € - No Soci entitat No Federat: 15 €

L'Aqua Beach Trail és una combinació de Marxa Aquàtica i Trail, combinades en la mateixa activitat o competició i és la primera vegada que se celebra un Campionat d'aquestes característiques a Catalunya.

Dia: 9 d'octubre 2021.

Ubicació: Platja de Llevant (Salou), zona d'Esports.
NOTÍCIA NOVA
« NOTÍCIA ANTIGA
NOTÍCIA ANTIGA
Next Post »